• nl
  • de

Welkom

Het is zover…mijn eigen website in de lucht!

Ik hou van kunst en van kunst maken. Mijn inspiratie haal ik uit een veelheid van dingen, waarin ik iets moois zie. De natuur en mensen spelen daarbij een hoofdrol.  Beide zijn dynamisch en veranderen continue. Dit is ook terug te zien in mijn werken.

Mijn relatie met kunst is ongedwongen. Kunst geeft mij de vrijheid mijn eigen ding te doen;  mijn eigen tempo, mijn eigen kijk, mijn eigen richting, geleid door vooral mijn eigen inspiratie. Ik hou ervan om op bijna speelse wijze met verf en doeken  te experimenteren en vooral… te durven.

Wanneer je dagelijks met kunst bezig bent en andere mensen blij worden van wat je maakt, dan is dat natuurlijk fantastisch en een enorme stimulans om door te gaan en er nog meer van te willen maken. En daar hoort een website bij!

Mijn doel is het maken van mooie kunst. Niet meer en niet minder.  Kunst om te kopen, om te verzamelen en vooral… om te bekijken.  Mijn werk wordt regelmatig op kunstbeurzen, zowel in Nederland als in het buitenland, geëxposeerd. Verder is er permanent recent werk te zien in galerie Art & Lef in Groningen. Via deze website en social media hou ik jullie daarvan op de hoogte.

Ik heb (gelukkig) nog een lange ontdekkingstocht te gaan en heel veel moois te maken. Daar verheug ik mij op en ik hoop jullie mee te kunnen nemen op deze mooie reis .

Hartelijke groet,

Olja